Open Huizen Dag 2023: Ontdek Jouw Droomhuis op Zaterdag!

Het is weer zover: de NVM Open Huizen Dag staat voor de deur! Op zaterdag 30 september heb je tussen 11:00 en 15:00 uur de kans om een kijkje te nemen in talloze huizen die te koop staan. Of je nu actief op zoek bent naar je droomhuis of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de huizenmarkt te bieden heeft, de NVM Open Huizen Dag is dé gelegenheid om inspiratie op te doen en de perfecte woning te vinden.

Wat is de NVM Open Huizen Dag?

De NVM Open Huizen Dag is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). Het doel is eenvoudig maar effectief: huizenkopers en geïnteresseerden de kans geven om vrijblijvend verschillende woningen te bezichtigen zonder vooraf een afspraak te hoeven maken. Dit biedt een unieke kans om een breed scala aan huizen te bekijken en te ontdekken welke kenmerken en stijlen het beste bij jouw wensen passen.

Waarom deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag?

   • Vrijblijvendheid
    Je hoeft geen afspraak te maken om de deelnemende huizen te bezichtigen. Dit betekent dat je op je eigen tempo en zonder verplichtingen verschillende huizen kunt bekijken.

   • Inspiratie opdoen
    Zelfs als je niet actief op zoek bent naar een nieuw huis, kan de Open Huizen Dag een geweldige manier zijn om inspiratie op te doen voor toekomstige plannen. Misschien ontdek je wel een buurt waar je graag zou willen wonen, of kom je interessante interieurideeën tegen.

   • Ontmoet makelaars
    Dit evenement biedt je de kans om lokale makelaars te ontmoeten en vragen te stellen over de huizenmarkt, financieringsmogelijkheden en meer. Het is een uitstekende gelegenheid om professioneel advies in te winnen.

  Hoe kun je je voorbereiden?

  Om het meeste uit de NVM Open Huizen Dag te halen, is het handig om een plan te hebben:

    • Maak een lijst van interessante huizen 
     Bekijk vooraf welke huizen deelnemen aan het evenement en maak een lijst van diegene die je graag zou willen bezoeken. Dit bespaart je tijd op de dag zelf. Via deze link kun je alle deelnemende huizen bekijken.

    • Stel vragen
     Bereid enkele vragen voor die je aan de makelaars wilt stellen. Denk aan vragen over de buurt, de staat van het huis, enzovoort.

    • Neem een notitieboekje en camera mee
     Het kan handig zijn om notities te maken en foto’s van de bezochte huizen te nemen, zodat je later gemakkelijk kunt vergelijken.

    • Plan je route met Google Maps
     Als je meerdere huizen wilt bezoeken, zorg er dan voor dat je een efficiënte route plant om tijd te besparen.

   Belangrijke aandachtspunten

     • Houd rekening met de geldende coronamaatregelen. Het kan zijn dat er beperkingen zijn of dat er specifieke richtlijnen moeten worden gevolgd tijdens het bezichtigen van huizen.

      • Wees respectvol jegens de huiseigenaren en laat de woningen achter zoals je ze hebt aangetroffen.

       • Denk eraan dat de NVM Open Huizen Dag een korte tijdbestek heeft, dus zorg ervoor dat je op tijd begint met je bezoeken.

      Kortom, als je op zoek bent naar je droomhuis of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de huizenmarkt te bieden heeft, mis dan de NVM Open Huizen Dag niet op zaterdag 30 september.

      Het is een fantastische gelegenheid om verschillende huizen te verkennen. En wie weet stap je wel jouw toekomstige droomhuis binnen!

      Indien u vragen heeft over een hypotheek of graag een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek wilt, neem dan gerust contact met een van onze adviseur!

      Veel plezier en succes met het ontdekken van de woningen die jou aanspreken!

      Deel het bericht:

      Gerelateerde berichten

      Contactgegevens

      Maak een afspraak

      Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

      Open gesprek
      Meer informatie nodig?
      Goedendag,

      Je spreekt met adviseur Marilon!
      Hoe kan ik je helpen?