Bemiddeling en financiering Spanje

Onze service

Het kopen van een huis in Spanje kan een spannend avontuur zijn, maar het kan ook complex en overweldigend lijken. Daarom bieden wij onze expertise aan om u te begeleiden bij elke stap van het proces, vanaf het zoeken naar uw ideale woning tot aan de financiering ervan.

Ons ervaren team heeft uitgebreide kennis van de onroerendgoedmarkt en begrijpt de specifieke uitdagingen waarmee internationale kopers te maken krijgen. Wij werken nauw samen met  specialisten in Spanje om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot een breed scala aan kennis en ervaring.

Naast bemiddeling bieden wij ook uitgebreide financiële ondersteuning. Of u nu op zoek bent naar een hypotheek bij een Spaanse bank of alternatieve financieringsmogelijkheden wilt verkennen, wij hebben de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing die past bij uw financiële situatie. 

Wij begrijpen dat het kopen van een huis een belangrijke investering is, zowel financieel als emotioneel. Daarom streven we ernaar om uw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, met transparante communicatie en persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces. Uw tevredenheid en het realiseren van uw droomhuis in Spanje staan bij ons centraal.

Bemiddeling

Voor een persoonlijk en onafhankelijk advies bij de zoektocht naar een huis in Spanje is het belangrijk om iemand aan uw zijde te hebben die voor uw belangen opkomt. De Spaanse onroerend goed markt is niet gereguleerd en daarom mag iedereen zich makelaar noemen, ook al ontbreekt het aan een goede opleiding. Bovendien worden de makelaars vaak beloond door de verkopers, iets wat niet altijd bekend is bij de kopers.

Ook is de papierwinkel en de afwikkeling van de verkoop een ingewikkeld proces en heel anders geregeld dan in Nederland. Daarom is het goed om de hulp in te roepen van een specialist die u begeleidt tijdens het gehele aankoopproces en die samenwerkt met gecertificeerde partners op lokaal niveau. 

Financiering

Ga u een huis kopen in Spanje dan wil je deze aankoop  misschien wel financieren. Er bestaan voor Spaans onroerend goed mogelijkheden om een hypotheek te verkrijgen bij zowel Spaanse als een aantal Nederlandse banken.

 Er zijn drie waarden waarmee men bij de financiering van Spaans onroerend goed rekening dient te houden, die ieder met een eigen functie wel met elkaar verbonden zijn: 

  • Taxatiewaarde (door onafhankelijk taxateur)
  • Koopprijs
  • Escritura waarde (kadastrale waarde)

Neem vandaag nog contact met ons op! Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw avontuur in Spanje een succes wordt!

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

In samenwerking met

Loemas is een, in oorsprong, Haagse projectontwikkelaar.  Sinds een aantal jaar richten zij op Zuid Spaans onroerend goed.

Bestaande bebouwing wordt door Loemas bouwkundig doorgelicht, aangekocht en met een doortimmerd Nederlands plan ‘aangepakt’.