Verzekeren is mensenwerk.

Pech of narigheid kan iedereen overkomen en helaas heeft dit vaak financiële gevolgen. Of het nu gaat om uw bezittingen of uw gezin, het is verstandig en veelal zelfs noodzakelijk om uzelf en uw gezin te verzekeren tegen bepaalde risico’s.

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon of bedrijf en de juiste dekking biedt in uw situatie. Wij nemen de tijd om u, of uw bedrijf goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw situatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Stelt u zich eens voor dat er geen woonhuisverzekering bestaat en u ’s avonds uw aardappeltjes op het vuur wilt zetten, neemt u het risico dat “de vlam in de pan kan slaan” dan? Of u tijdens het skiën een been breekt, en er geen reisverzekering bestaat? Dan is het nog maar de vraag hoe je thuiskomt en je niet hulpeloos op de berg achterblijft. Elk wintersportseizoen regelen verzekeraars zo’n 100 vliegtuigen om deze pechvogels weer veilig thuis te brengen.

Wij bieden u een ruime keuze aan particuliere verzekeringen van diverse goede verzekeraars. Kwaliteit en stabiliteit voeren hier de boventoon. De adviseurs van E.H. Weltevrede Assurantiën B.V. combineren al uw gegevens en wensen in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is én blijft mensenwerk!

Gelukkig leven we in een wereld mét verzekeringen