Aan- en verkoop Spanje

Onze service

Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector en een diepgaande kennis van de Spaanse markt, begrijpen wij als geen ander de unieke uitdagingen en mogelijkheden die komen kijken bij het kopen of verkopen van onroerend goed in Spanje. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te ondersteunen, van het begin tot het einde, en ervoor te zorgen dat uw transactie soepel verloopt.

 

Als u uw droomhuis wilt kopen, bieden wij u  uitgebreide ondersteuning aan. Of u nu een luxe villa aan de Costa del Sol, een charmant appartement in Barcelona of een traditionele finca op het platteland zoekt, wij helpen u graag op weg. Onze adviseurs begeleiden  u bij elke stap van het aankoopproces en juridisch advies.

Wij streven ernaar om uw ervaring in het aan- of verkopen van een huis in Spanje moeiteloos en bevredigend te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen in het prachtige Spanje.

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

In samenwerking met

Loemas is een, in oorsprong, Haagse projectontwikkelaar. 

Sinds een aantal jaar richten zij op Zuid Spaans onroerend goed.

Bestaande bebouwing wordt door Loemas bouwkundig doorgelicht, aangekocht en met een doortimmerd Nederlands plan ‘aangepakt’.