Waarom kiezen voor Weltevrede

Veel Nederlanders betalen onnodig teveel premie en/of hypotheekrente. Daar brengt de Weltevrede Assurantiën verandering in door u te laten zien wat uw financiële kostenplaatje nu eigenlijk is, en hoeveel besparing mogelijk is.

Op internet, op TV en in de krant wordt u geconfronteerd met overzichtjes van de laagste premies, rentes, etc. terwijl deze bijna nooit leiden tot de goedkoopste hypotheek of beste verzekering. De echte kosten zitten namelijk verborgen in gekoppelde producten waar de klant vooraf te weinig over geïnformeerd wordt. Weltevrede Assurantiën vergelijkt deze daadwerkelijke kosten en weet de beste voorwaarden voor u te vinden. Resultaat: een passend financieel plaatje zonder zorgen!

Wij vergelijken alle transparante banken en werken samen met de betere geldverstrekkers

Er zijn veel hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars, terwijl er voor u maar 1 de goedkoopste kan zijn. U krijgt een compleet overzicht waaruit duidelijk wordt welke hypotheek en/of verzekeringen bij u passen. Met het advies van de Weltevrede Assurantiën bent u optimaal voorbereid op een gesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur.

 

Besparen op uw hypotheek en verzekeringen kan echt !

Wij bieden als enige in Nederland een complete Hypotheek/Verzekering Controle, gebaseerd op onze unieke adviesmethode. Dag en nacht is ons rekencentrum bezig om voor u besparingen te signaleren, zodat u altijd weet of oversluiten naar een andere bank, verstrekker of maatschappij mogelijk is.