Vernieuwde website online

Hartelijk welkom op onze website,

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever! Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, om financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

 

  • Verzekeringen voor particulieren als ondernemers
  • Hypotheken
  • Financiële planning & Pensioenopbouw
  • Vermogensgroei
  • Risicobeheer
  • Sparen & Beleggen

Eigenlijk zijn wij gek op financiële problemen en lastige verzekeringskwesties. Het is voor ons een uitdaging om u als relatie uitleg en inzicht te geven in wat er bij u speelt of waar u heen wilt. En dan zo veel als mogelijk in voor u heldere begrijpelijke taal. Wij adviseren, bemiddelen en beheren uw financiële zaken, producten en voorzieningen op een volledig transparante en inzichtelijke wijze.

Wij bieden totale “financiële ontzorging” in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen,
waarbij onze betrokken en professionele dienstverlening dagelijks door u wordt ervaren.

Op deze website willen we u graag duidelijk maken wat u op al die deelterreinen van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wat we willen. Gaat u eens rustig op verkenning.  En…. kunt u iets niet vinden? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan. Voor toelichting, of een afspraak.

Want,  internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus.