Het Weltevrede Service Abonnement

U bent regelmatig bezig met uw financiële zaken, hypotheek, verzekeringen of geldzaken.
U bent op zoek naar een persoonlijke financiële adviseur, waarvan u zeker bent dat hij alleen in uw belang werkt en los staat van iedere andere partij.

Met de introductie van het Weltevrede Service Abonnement zorgen wij voor financiële dienstverlening zoals u dat in de 21e eeuw mag verwachten. U verzekert zich doorlopend van het beste financieel advies tegen een voordelig tarief.

Is advies dan niet meer gratis?

STOP! – Voor niets gaat de zon op –
Advies is nog nooit gratis geweest, het prijskaartje was alleen niet zichtbaar en daar komt nu verandering in. Per 01-01-2013 wordt provisie als beloningsvorm voor complexe producten ( o.a. hypotheken, uitvaart en levensverzekeringen) verboden. Dit verbod betekent dat de bank en/of verzekeraar niet langer een vergoeding mag betalen aan de adviseur. Dit geldt zowel voor tussenpersonen als voor de adviseur van de bank of verzekeraar zelf. Het kostenplaatje moet voor de klant zichtbaar zijn wanneer hij/zij deze wenst. Omdat de provisie op verzekeringen als een, inboedel-, woonhuis-, auto-,  aansprakelijkheidsverzekering etc. vooralsnog gehandhaafd is, het belang én de wil van klanten bij Weltevrede Assurantiën in een hoog vaandel staan, laten wij uzelf de keuze óf provisie, óf abonnement.

Ook voor een abonnement of provisie keuze geldt; Elke gezinssituatie is anders en iedereen stelt andere eisen.

Ieder persoon is uniek, zo ook in het advies dat hij/zij krijgt. Wat voor de één voordelig uitpakt is voor een ander niet haalbaar.
Wanneer er wordt gekozen voor een abonnement zullen wij alle producten en diensten netto, dus zonder provisie,
aanbieden en is ieder extern belang uitgesloten, op deze manier is echt onafhankelijk advies volledig gewaarborgd.

Voor meer informatie kunt u, geheel vrijblijvend, eens een afspraak maken met één van onze adviseurs.
U zult aangenaam verrast zijn over onze manier van “Financieel Ontzorgen”.

Uw situatie, dus úw keuze.